C-Hotels Zeegalm

Renovatie 2019

Om de vakantiebeleving nog te verbeteren en jullie een onvergetelijk verblijf te bezorgen, werd Zeegalm grondig onder handen genomen. C-Aparthotel Zeegalm werd vanaf juni 2019 omgetoverd tot C-Hotels Zeegalm met 22 hotelstudio’s en 20 splinternieuwe hotelkamers. In het nieuwe centrale gebouw vindt u 20 hotelkamers, de nieuwe receptie, een prachtige ontbijtruimte en het vernieuwd natuurzwembad.

In de elf Comfort Studios van het aparthotel werden de badkamers gerenoveerd. Ook worden ze voorzien van HD televisie en supersnel internet. Op het domein werd het bestaande zwembad omgebouwd naar een nieuw natuurzwembad. Het natuurzwembad is een milieuvriendelijkere oplossing en zal een unieke ervaring bieden op het domein. Uiteraard kunnen de kleinste nog altijd terecht op de speelplein. 

Voor al jullie vragen en reservaties kunt u terecht in de nieuwe centrale receptie. Ook de vakantiehuizen van C-Holidays zullen van daaruit worden verhuurd. Ook zal er elke morgen een uitgebreid ontbijtbuffet worden geserveerd in een prachtige, rustgevende ontbijtruimte.